![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
wykonałem stronę internetową na bazie skryptu wordpress, która jest dopełnieniem mojej ostatnio prezentowanej strony na tym forum (Trailers Online). Pomysł mój jest taki, aby na stronie Trailers Online pojawiały się zwiastuny najnowszych premier i zapowiedzi kinowych, natomiast na stronie Sountracks Online najnowsze i starsze soundtracki do posłuchania. Wykonałem projekt gradiczny, templatkę. Proszę o waszą ocenę mojej strony. Link: www.soundtracksonline.pl Pozdrawiam. Ten post edytował martin1234 15.07.2009, 23:14:30 -------------------- Katalog firm Designer
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Wiesz co Ci powiem?
Rewelacja. Dawno nikt na tym forum nie zaprezentował tak ładnej i dopracowanej pod względem layoutu strony. Walidator przechodzi bezbłędnie. Nie no, dla mnie super. Gratulacje. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz co Ci powiem? Rewelacja. Dawno nikt na tym forum nie zaprezentował tak ładnej i dopracowanej pod względem layoutu strony. Walidator przechodzi bezbłędnie. Nie no, dla mnie super. Gratulacje. Dzięki ![]() -------------------- Katalog firm Designer
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 6 Dołączył: 15.07.2009 Skąd: Śląsk->Ruda Śląska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przejrzyste, intuicyjne, tak trzymać
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo ładne wykonanie, na prawdę rzadko widuje się coś takiego. Wygląda znacznie lepiej niż te płatne. ;d
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Dziękuję za tak dobre oceny mojej strony. Co do płatnych templatek, to przejrzałem parę i nic interesującego nie zauważyłem. Po pierwsze dość sporo błędów mają w kodzie źródłowym (mówię o tych, które widziałem). Moim zdaniem jak coś jest płatne, to powinno być lepiej dopracowane. Po drugie - większość rozwiązań zawartych w teplatkach premium można znaleźć w internecie. Dlatego wolę robić własne templatki, bazując na swoich rozwiązaniach i sprawdzonych pluginach, które zawsze trchę zmodyfikuje dla własnych potrzeb
![]() Pozdrawiam -------------------- Katalog firm Designer
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:34 |