![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
witam mam taki kod
Kod if(isset($_GET['unable'])==TRUE) { $pytanie = "UPDATE kategorie SET status= '" .(($_GET['rrr'])? '1' : '0')."' WHERE nazwa='".$_GET['rrr']."'"; $tem=mysql_query($pytanie) or die ('Nie mozna wykonanac.Przepraszamy'); } jesli jest status na 0 to daje mi 1 przynajmniej taki był mój zamiar ![]() Kod <a href="plik.php?rrr='.$row['nazwa'].'">'.$status.'</a> bardzo prosze o pomoc -------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
Jeśli moja odpowiedź jakoś Cię nakierowała lub pomogła kliknij Pomógł |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
liczby to liczby a nie stringi. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@piotrooo89 przeciez tutaj to nie najmniejszego znaczenia
@kielich uzywasz $_GET['unable'] a przeciez w linku co pokazales nigdzie nie ma unable -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
liczby to liczby a nie stringi. A tak w ogóle nie ma być tam: ($_GET['rrr'] == 0) ? 1 : 0 ? -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 555 Pomógł: 84 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Małopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taki zapis:
Kod ($_GET['rrr'])==0 ? 1 : 0; i Kod ($_GET['rrr']==0) ? 1 : 0; Powinien zadziałać tak samo -------------------- Wieloprocesowość i wielowątkowość w PHP, poznaj Kraken PHP!
Serwer HTTP i WebSocket w PHP | Promise/A+ Strona Domowa | Elradia MMORPG FireFox: make the web better. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 07:27 |