![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy spotkał się ktoś z czymś takim, że po skopiowaniu pliku (dowolnego) przez FTP do katalogu serwera WWW (public_html) nie widać tego pliku przy próbie odwołania się do niego przez przeglądarkę (błąd 404) ? Uprawnienia są OK. Wjeszak |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Sprawdź czy podajesz na 100% dobrą sciężke i na wielkość liter rozszerzeniu pliku.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na 100% są dobre. Gdy sprawdzam z poziomu FTP, to plik jest zapisany. Gdy usunę sobie jakiś inny plik, to po odwołaniu się do niego z przeglądarki dalej jest wyświetlany(!)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Czy nie pracujesz czasem na rozwiązaniu wieloserwerowym?
W sensie z jednego serwera co jakiś czas kopiowane są pliki na inne serwery webowe? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem, ponieważ nie jestem administratorem tego serwera, dostałem tylko login i hasło do FTP i muszę podmienić stronę. Adres serwera FTP jest taki sam jak WWW. Nie ma też mowy o jakiś cache po mojej stronie, gdyż sprawdzałem z kilku miejsc. Jakiś pomysł ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:47 |