![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jak w ZendFrameworku Noavigatorze dodawać do generowanego kodu <span> ? Przemek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Było na forum
![]() Najprościej dorzuć do label lub zrób swojego dekoratora. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 5 Dołączył: 4.02.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widziałem ,że było ale rozwiązanie mało szczęśliwe. Bardziej chodziło mi jak stworzyć ten własny dekorator ? Przemek Wszystko jest napisane tutaj zend.view.helpers.custom Polecam również lekturę helperów zawartych w bibliotece |
|
|
![]()
|
|
Wszystko jest napisane tutaj zend.view.helpers.custom Polecam również lekturę helperów zawartych w bibliotece A można prosić o jakiś przykład. czytałem ale dalej nie wiem jak dodawać <span> do navigatora Przemek |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 5 Dołączył: 4.02.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A można prosić o jakiś przykład. czytałem ale dalej nie wiem jak dodawać <span> do navigatora Przemek Zastanowiłem się nad tym chwilę, i zacząłem myśleć nad tym helperem. Najlepiej byłoby przeciążyć Zend_View_Helper_Navigation_Menu, ale okazuje się to troszkę roboty. Czy rozwiązaniem Twojego problemu nie będzie ustawienie parametru class="aa", bo jak tak to wysatrczy ustawić parametr class w stronie. Dla konfiguracji w pliku ini będzie to Articleindex.label = "Article index" Articleindex.controller = "article" Articleindex.action = "index" Articleindex.class = "YourClassName" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 01:51 |