![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem wygląda następująco: Na warstwie mam tworzony dynamicznie formulaż. Dane do niego są wpisywane za pomocą js. Po próbie wysłania metoda POST do skryptu obsługującego w tablicy $_POST trafia tylko pierwsza zmienna a reszta gdzieś znika.Jeśli ktoś z was ma jakiś pomysł co może byc tego przyczyna niech pisze
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
My tu nie rozwiązujemy zagadek kryminalnych
![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto szczegóły :
kolejne pola sa dodawane tak: [php:1:78f794e9a0]<?php echo("opener.document.all["up_form"].innerHTML+="<input type="hidden" name="up_temp[]" value="".$up_file['tmp_name'][$i]."">";n"); echo("opener.document.all["up_form"].innerHTML+="<input type="hidden" name="up_name[]" value="".$up_file['name'][$i]."">";n"); echo("opener.document.all["up_form"].innerHTML+="<input type="hidden" name="up_type[]" value="".$up_file['type'][$i]."">";n"); ?>[/php:1:78f794e9a0] formulaz przed przesłaniem wygląda tak: Kod <form name="upload_form" action="up_mod.php" method="POST">
. . . ileś pól . . . <input type="submit" value="wyslij"> </form> po wysłaniu w skrypcie up_mod.php w tablicy $_POST mam tylko pierwsze pole z formulaża |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Inputy generują sie poprawnie? Jeśli tak, to w jaki sposób wyciągasz nazwy plików z $_POST? Prawidłowo:
$_POST['up_form'][0], $_POST['up_form'][1], $_POST['up_form'][2] itd. w zależności od ilości plików, i analogicznie do kolejnych pól up_name, up_type itd. -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
inputy generowane były prawidłowo a zmienne wypisywałem print_r($_POST)
Problem już rozwiązałem ... Po dodaniu piewrszej zmiennej domykał sie tag </form> i reszta była dodawana za formą ... użyłem RegExp do wycinania i wszystko działa jak należy ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:59 |