![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 1 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: Poligon Osielsko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strone źle wyświetla pod Mozilla i Internet Explorer, ja działam na operze więc na operze mam podgląd. Z ciekawości odpalam na Mozilli - jeden wielki bug!, IE - mniej, ale też błędy. Dlaczego? Jak temu zaradzić? Proszę o instrukcje. Wujek Google nie chcę mi pomóc. ***rozwiązano*** - pliki do wglądu, możecie pobierać na potrzeby tematu. Z góry Dziękuje i Pozdrawiam.
Ten post edytował Marcuez 14.07.2009, 14:53:37 -------------------- - No powiedz jak to zrobić!
- Wujek Google nie boli... - Dziadek Marcuez mi powie :) - -.- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
zaradzisz czytając to: http://kurs.browsehappy.pl/Kurs/Spis
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 1 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: Poligon Osielsko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dokładniej? Moze podpodpowiedz co jest źle.
-------------------- - No powiedz jak to zrobić!
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
nie nie mogę, poczytaj...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cały kurs css, od dechy do dechy i nic o tym co się dzieje u mnie.
Problem rozwiązany, clear: both; rozwiązało sprawe. żegnam. -------------------- - No powiedz jak to zrobić!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:43 |