![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 7 Dołączył: 16.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
Mam maly problem z usunieciem sesji uzytkownika, glownie ID, jaki moze byc powod tego, ze
oczywiscie $_SESSION['isValid'] ustawione jest na false, nawet funckja session_regenerate_id() nie dziala. Daze do tego, ze po kazdym wykrytym bledzie uzytkownik utraci swoja sesje,m po czym zostaje przekierowany do glownej strony, i u mnie lokalnie to dziala, a jak wrzuce na wykupiony serwer to sesja ID sesji sie nonstop utzymuje, nawet po wywolaniu kodu pokazanego wczesniej:/ Jaki moze byc tego powod?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Przecież ciastka trzeba usuwać z tymi samymi parametrami, co zostały ustawione.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 7 Dołączył: 16.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale ja nie tworze zadnych wlasnych ciasteczek, uzywam tylko sesji, i chce poprostu usunac id sesji, ktore ciagle sie nie zmiania, nawet jak usune standardowe ciasteczko, czy wyczyszcze tablice sesji. Tan sam kod na moim localhoscie dziala ok i dane sesji jak i id sesji sa usuwane?
![]() I nie bardzo rozumie czemu tak sie nie dzieje na serwerze hsotingowym? ![]() ![]() Dodatkowo uzycie session_regenerate_id(); na localhoscie prowadzi do zmiany id sesji po kazdym odswiezeniu strony a na serwerze hostingowym funckja session_regenerate_id(); wogole jakby nie dzialala - nie wiem co moze byc nie tak:/ chyba ze zle rozumuje cos? ![]() Ten post edytował siemieng 14.07.2009, 07:57:54 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cache? Inne ustawienia? Czynników jest sporo.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 6 Dołączył: 15.07.2009 Skąd: Śląsk->Ruda Śląska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a masz na początku pliku linijke session_start(); ? bo bez tego to raczej nie bardzo z sesją podziałasz
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 16:25 |