![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 2 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Ostatnio postanowiłem do mojego serwera dodać bibliotekę, aby zdobyć trochę wiedzy praktycznej o niej. Tak więc wszedłem do php.ini i usunąłem komentarz z linii:
extension=php_curl.dll Zrestartowałem Webserwa, żadnego błędu. Napisałem taki skrypt:
To co zobaczyłem na stronie skryptu: ------------------- Tworzenie polaczenia Fatal error: Call to undefined function curl_init() in D:\Program Files\WebServa\httpd\curl.php on line 2 ------------------- Czytałem na różnych stronach o curl, żeby podmienić plik biblioteki na nowszy. Zrobiłem to i nadal to samo. Nie wiem dlaczego to nie działa. Mogę podać wszystko, co trzeba, aby tylko zainstalować tą bibliotekę. Podam dane systemu: Windows Vista Home Premium 32 bit Serwer: Webserv 2.0 Biblioteka cUrl włączona w php.ini Jeżeli trzeba coś więcej podać to poszę mówić, będę podawał. Pozdrawiam i proszę o szybką pomoc, Gelio @down Ok, ściągam właśnie. Jak nie pomoże to ściągnę xamppa i zobaczę. A te biblioteki to właśnie robiłem przez narzędzie wbudowane w webserva. Ten post edytował Gelio 13.07.2009, 21:58:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:47 |