![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 1 Dołączył: 27.06.2005 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemka, mam taki problem siedze i się głowie i kombinuje a coś nie umiem się dokombinowac
![]() mam sobie jakś funkcje, funkcja się wykonuje robi to co ma robic, czyli wyswietla mi rekordy przez echo, nastepnie jezeli rekrd wystapil to zwraca mi 1 jesli nie to 0 calkiem logiczne co nie ;P Przed wywolaniem fukcji mam warunki if ($cos) zanalzo tobie rekordy if (!$cos) nic nie znalazło zmienne przekazuje pięknie ładnie tylko zawsze wyświetla tego samego ifa, wiem że jest to spowodowana tym że funkcję tę mam niżej niż warunek, ale muszę tak miec bo odpowiednia wywala mi div'a takiego jak sobie życze, a wyniki chce miec pod spodem, jak to rozwiazac zeby było tak jak ja chce ![]() przykladowy kod:
a fukncja mniej wiecej
Jak to można rozwiązac tak zeby się pokazywało tak jak chce, czyli odpowiedni div i potem wyniki -------------------- :: don't you know, I'm LoCo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat warunek, ale muszę tak miec bo odpowiednia wywala mi div'a takiego jak sobie życze, a wyniki chce miec pod spodem, jak to rozwiazac zeby było tak jak ja chce Wyrazić się po ludzku. Nie kombinować i napisać, po co Ci to w rzeczywistości potrzebne. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
glupota i nie da sie ;]
jest tak wiele sposobow by cos takiego zrobic a ty wzioles sie za niemoliwy ;] w funkcji dac if-a z echo div bo to co napisales nie ma sensu zupelnie ;] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:20 |