![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2007 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej, mam plik do ktorego dostep jest na haslo
plik TEXT wiem jak juz otworzyc dzieki pomocy kolegi ktory napisal : Temat: PHPprzekazanie_zmiennych a jak otworzyc plik BINARY ? obrazek : http://bbs.pap.com.pl/library/download/PNP...41304072873.jpg dzieki Ten post edytował Cr3dO 13.07.2009, 16:12:01 -------------------- Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. Maszynista widzi trzech debili na torach.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Coś zahasłowałeś...
Nie rozumiem istoty problemu? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2007 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś zahasłowałeś... Nie rozumiem istoty problemu? Wlasnie super cierkawe ![]() Pod FF mi otwiera go bez hasla a w IE6 go zada :\ why? -------------------- Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. Maszynista widzi trzech debili na torach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Pod Operą też mi żąda. Coś masz zepsute.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm...
szczerze ? mi pod ff chce hasla ;] sadze ze kiedys bylo haslo podane i IE zapamietal je a w ff nie bylo podane i nie ma go w pamieci ;] zrob w IE czystke i zobacz czy chce haslo ;] |
|
|
![]()
|
|
Pod Operą też mi żąda. Coś masz zepsute. To nie moje pliki :\ hmm... szczerze ? mi pod ff chce hasla ;] sadze ze kiedys bylo haslo podane i IE zapamietal je a w ff nie bylo podane i nie ma go w pamieci ;] zrob w IE czystke i zobacz czy chce haslo ;] Total clear zrobilem w IE, ciastka i historie a i talk zada hasla, zreszta nie urzadza mnie to ze mi pojdzie bez hasla, komus nie pojdzie i bedzie lipa, chcer zawsze i wszedzie aby byl bez hasla, na plik mime = TEXT jest rozwiazanie : Temat: PHPprzekazanie_zmiennych pozdrawiam -------------------- Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. Maszynista widzi trzech debili na torach.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:17 |