![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2008 Skąd: Szamotuły, Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Posiadam plik cgi mimeTeX'a który jak wiadomo zwraca plik gif z wygenerowanym wzorem LaTeX. Kompilowałem go gcc a mój serwer to XAMPP pod Windowsem. No i na moim serwerze chodzi jak igła. Problem pojawia się, gdy chce ten skrypt zainstalować na Apache pod Debianem. Wszystkie CHMODY ustawione na 777, serwer pozwala na wykonywanie cgi w dowolnej lokalizacji, .htaccess w folderze ze skryptem: CODE Allow from all Options +ExecCGI AddHandler cgi-script .cgi Niestety zamiast generować wzór, wywala albo pustą stronę, albo 500. Nie mam żadnego kompilatora pod Linem, więc jeżeli to wina źle skompilowanego pliku, byłbym wdzięczny za skompilowanie go dla mnie. Wujka google pytałem i nie znalazłem na ten temat nic. ;/ Strona projektu mimeTeX: http://www.forkosh.com/mimetex.html Prosze o pomoc Pozdrawiam. Ten post edytował mowgli91 13.07.2009, 15:10:18 -------------------- Zapraszam na www.redtube.com
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat więc jeżeli to wina źle skompilowanego pliku Kompilowałeś pod Win i chciałeś "o tak o " pod Linuxem...? A nie możesz sobie jakiegoś wirtualizera ściągnąć i skompilować...? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2008 Skąd: Szamotuły, Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, proszę o zamknięcie - problem rozwiązany.
-------------------- Zapraszam na www.redtube.com
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:47 |