![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam pisze prosty skrypt tory ma mi wyciągać dane z dwóch plików tekstowych i wypisywac go w 4 tabelach
aby uprościć sobie życie chciałem umieścić kod odpowiadający za przeglądanie segregowanie i wypisywanie 2 tablic umieścić w funkcji by potem zwracał mi wartość do wypisania i znaczki za pomocą którego miałem wypisywać dane do odpowiedniej tabeli
iw głupiej nadziei miał wypisywać za pomocą switch i tablicy z return
pełen kod dostępny tutaj skrypt_tab_load2.txt a efekt działań skrypt_tab_load2.php jak to inaczej rozwiązać by nie robić if przed każdym rodzajem tabeli ? Ten post edytował uroczy 13.07.2009, 19:59:40 -------------------- .::
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
proszę dodać tagi do tematu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
otagowałem
![]() Witam postanowiłem rozwiązać problem wpisując dane do kolejnej tablicy parzyste elementy tablicy to będą znaczniki określające tabele a nieparzyste to zawartość i było by pięknie jednak
return function wypluj nie zwraca mi tagów HTML i cały chytry plan .... dostaje z czysty tekst rozdzielny spacjami -------------------- .::
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
nie chciało mi się dogłębnie analizować kodu itp, ale napewno błąd masz w switchu, gdzie po case "WK"; stawiasz średnik. To kończy statement, więc te echa dalej się nie wykonają. Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Spróbuj tak: Kod Switch($glupia[1]){ case 'WK' : cos tam cos tam; break; case 'WI' : cos innego cos innego; break; case 'OI' : xxx; break; } Powinno pomóc ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
pomijam kotnrolke swicht teraz prubuje zrobic aby Funcka wypluj podawała dalej z tagami htmla zawartość return
-------------------- .::
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:31 |