![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
napotkałem na nietypowy problem, CODE Warning: ftp_put(fastcahce3) [function.ftp-put]: failed to open stream: No such file or directory in C:\www\misz\virtual\1\class\file.class.php on line 41 Błąd wyświetlania pliku fastcahce3 Warning: unlink(fastcahce3) [function.unlink]: No such file or directory in C:\www\misz\virtual\1\class\file.class.php on line 46
Błąd występuje przy wysłaniu plików do 8,2MB, ponowne wysłanie tego samego pliku kończy się sukcesem. Powyżej 8.2MB plik nie zostaje wysłany i nie dostaje komunikatu zwrotnego o błędzie. Gdzie szukać przyczyny? Jak zmusić PHP do wysłania dużych plików powiedzmy do 100MB protokołem FTP? Dodam, że sam skrypt leży poza serwerem FTP. Plik file.class.php zawiera: set_time_limit(500); w php.ini: CODE max_execution_time = 680 max_input_time = 200 memory_limit = 200M duże wartości do testów . Ten post edytował devuriel 13.07.2009, 12:04:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Inna wersja PHP, to samo? Inny hosting, też to samo?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
problem z wielkością przesyłanych plików leżał po stronie zmiennej w php.ini: post_max_size domyślnie ~8M co wyjaśnia sytuacje. Zasadniczo nie zostaje rozwiązany kłopot z podwójnym wysyłem, że tak to ujmę. Co do hostingu jak widać hostinguję się sam:) Ten post edytował devurien 13.07.2009, 17:32:03 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Co do hostingu jak widać hostinguję się sam:) Właśnie nie widać. Sprawdziłeś na innych hostingach? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:17 |