![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym w XUL stworzyć aplikację, która korzystała by z bazy danych umieszczonej w interncie. Czy komuś udało się za pomocą php generować XUL?
Będę wdzięczny za rady. Próbowałem już wstawiać php do plików *.xul ale wtedy kod php traktowany jest jako komentarz, z kolei XUL generowany w pliku *.php nie jest dla Mozilli zrozumiały. Nie wiem jak to ugryźć. XUL jest mocno powiązany z js, ale za pomocą js nie dobiorę się do MySQL... -------------------- Pozdr
Krzysiek P. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ....z kolei XUL generowany w pliku *.php nie jest dla Mozilli zrozumiały.
Przed wypluciem do przegladarki danych wczesniej daj: [php:1:17bb49c224]<?php header( "Content-type: application/vnd.mozilla.xul+xml" ); ?>[/php:1:17bb49c224] Cytat Nie wiem jak to ugryźć. XUL jest mocno powiązany z js, ale za pomocą js nie dobiorę się do MySQL...
Wydaje mi sie, ze najlepiej zrobic to przez WebServices w php. Edit: zerknij tu http://www.phppatterns.com/index.php/artic...cleview/86/1/2/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 10:54 |