![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 3 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie
![]() mam taki kod:
i wszystko był by super tylko zależy mi na tym żeby po 5 sek strona automatycznie zrobiła przekierowanie na strone główną w sieci znalazłem coś takiego:
i różne odmiany header ale jak wklejam go na sam koniec to wyskakuje mi błąd i kicha ![]() wiecie moze jak można zrobić takie przekierowanie w php ? Pozdrawiam ale ja tam nie mam żadnego kodu html cała zawartość strony to:
-------------------- Cokolwiek zostanie upuszczone na uklad elektroniczny, spadnie zawsze tam gdzie wyrzadzi najwiecej szkody.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nagłówki nie mogą się znaleźć po treści możesz za to wygenerować sobie w head coś takiego
co spowoduje przeniesienie na adres strona.html po pięciu sekundach jeszcze jedna opcja z header
tylko pamiętaj że najpierw header a później wyświetlanie treści Ten post edytował f1xer 12.07.2009, 16:46:48 -------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 3 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok dzięki a jeszcze się zapytam prawidłowy kod strony powinien wyglądać tak ?
powinienem może dodawać doctype ? bo ogólnie pisze w XHTML albo np. kodowanie ? -------------------- Cokolwiek zostanie upuszczone na uklad elektroniczny, spadnie zawsze tam gdzie wyrzadzi najwiecej szkody.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no skoro chcesz się trzymać xhtml no to najpierw określ to w dokumencie
![]() -------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]()
|
|
a jak np. w dokumencie używam tylko php bez html i innych to nie musze tego pisać ?
wiem że czy napisze czy nie to i tak będzie działało ale zastanawiam się jak powinien wyglądać poprawny kod ![]() Ten post edytował marcus753 12.07.2009, 16:58:13 -------------------- Cokolwiek zostanie upuszczone na uklad elektroniczny, spadnie zawsze tam gdzie wyrzadzi najwiecej szkody.
|
|
|
![]()
|
|
skoro generujesz stronę www używając html to powinieneś wygenerować nagłówki
-------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale się prosisz o sql injection:
Skoro i tak nic w tym pliku nie robisz to równie dobrze możesz wrzucić php na początek i wykonać header(). -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:33 |