![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam maly problem, chce sprawdzic obecnosc dla wszystkich uczni znajdujacych sie w klasie 1 a. Lista wszystkich uczni zostaje mi wyswietlona i przypisuje albo '+' obecny albo '-' do kazdego ucznia. Wszystko dobrze pracuje natomiast przy dodawaniu do bazy obecnosci '+' i '-' sa dodawane w innej kolejnosci, tzn np 1 uczen kowalski mial '+' natomiast w bazie ma przypisany '-'. Zauwazylem ze skrypt zaczyna dodawac od ostatniego ucznia do pierwszego , zamiast od pierwszego do ostaniego ( tak jak jest wyswietlana lista) . Jak moge to zmienic zeby dodawanie szlo od pierwszego ucznia do ostaniego a nie od ostaniego do pierwszego . Czekam na pomoc. Tutaj mam 1 skrypt
Skrypt (nie caly, tylko sedno sprawy) ktory dodaje do bazy danych obecnosc
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
id - numer ucznia? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak id_student, 1 skrypt jest w porzadku wyswietla mi od 1 studenta do ostaniego, natomiast w 2 skrypt dodaje mi obecnosci od ostaniego do pierwszego ? (chce zeby dodawac mi wedlug kolejnosci studentow czyli od 1 do ostaniego)
![]() Oki dziala Dzieki Wicepsik:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:29 |