![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 3 Dołączył: 14.07.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam skrypt JS, który dynamicznie towrzy listę select w oparciu o pobierane z bazy dane. Zawartoś option jest "sklejana" z kilku elementów i aby osiągnąć wyrównanie w kolumnach, niezależnie od rozmiarów poszczególnych kolumn, chcę ustawić czcionkę o kroju nieproporcjonalnym , czyli 'Courier New'.
robię to tak:
próbowałem też tak:
Obie motody zawodzą. Gdzie popełniam błąd? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może fontFamily, nazwy właściwości z myślnikami nie przejdą
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 3 Dołączył: 14.07.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za trop.
Użyłem fontFamily bez '-' ale tak:
swoją drogą to dziwne, że tak wiele materiałów w sieci wskazywało na użycie nie działającego
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
..... robię to tak:
próbowałem też tak:
Obie motody zawodzą. Gdzie popełniam błąd? pierwszą metodę się urzywa: element.style.cssText='tutaj_zdefiniowany_styl'; druga metodę to tutaj kierują pytanie do Ciebie - jaki atrybut chciałeś ustawić?? - czy nie style?? ![]() element.setAttribute('style','tutaj_zdefiniowany_styl'); gdzie elementem u Ciebie jest select ![]() pozdro... -------------------- Jeśli twoja ręka rusza do przodu powstrzymaj swój gniew; gdy wyprzedza cię twój gniew - wycofaj rękę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 18:20 |