![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z wysyłaniem maili.
Po odpaleniu stronki pojawia się error: Warning: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "smtp.wp.pl" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in C:\xxx\mail.php on line 17 php.ini wygląda następująco: [mail function] ; For Win32 only. SMTP = smtp.wp.pl smtp_port = 25 ; For Win32 only. sendmail_from = adres@wp.pl Co jest nie tak? Czego brakuje? Dzięki. Ten post edytował sadistic_son 11.07.2009, 19:31:40 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stawiam że wp ma autoryzowane smtp.. Czyli jednym słowem musisz mieć tam pocztę, i używaj do wysyłania np. phpMailer..
-------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale jak używałem np. smtp.gazeta.pl działo się to samo. A na wp.pl mam konto i jest ono wpisane jako adres nadawcy.
Ten post edytował sadistic_son 11.07.2009, 19:40:27 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mówię Ci - ściągnij phpmailer.. To taka przyjemna klasa do wysyłania maili.. Tam w pliku (po utworzeniu nowej instancji klasy, w metodach) podasz mu login, hasło, port, host, i kilka innych rzeczy i wtedy mail się wyśle.. Popatrz na przykłady
![]() -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
Właśnie o nim czytam, ale z obiektowego programowania to ja nie za bardzo biegły jestem, a właściwie w ogóle. Ale popatrzę co da się zrobić. Dzięki.
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
|
|
![]()
|
|
Przykład jak użyć ![]() -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
dziala:) dzieki za pomoc:) pozdrawiam:)
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:52 |