![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z zapisem danych do pliku po niżej zamieszczam kod źródłowy skryptu:
plik formularz.html
przetworzzamowienie.php
Testowałem na lokalnym to nie działał zapis danych do pliku zamowienia.txt Po wrzuceniu na serwer sami zobaczcie: Link |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
odbieranie danych z forma masz w komentarzu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dokladnie jak przedmowca ;] napisal ewentualnie sprawdz chmod pliku bo ja czesto o tym zapominam ;]\
//Skoro jak przedmówca to po co piszesz , błąd widać z kilometra, nie nabijaj postów. //~Spawnm |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zakomentowałem to, bo nie trybiło na localu, a btw. jakie chmody powinien mieć plik?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zależy jaki system, jeżeli linux to ustaw mu 777 (to nie jest bezpieczne) a jeżeli windows to powinno działać od razu. A co do wytłumaczenia wy komentowania odbierania danych z forma to jak to mogło nie działać?
-------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:41 |