![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem wykonać zapytanie sql do modu phpbb3
Kod INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('reimg_max_width', '640'); INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('reimg_max_height', '480'); INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('reimg_rel_width', '0'); INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('reimg_swap_portrait', '1'); INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('reimg_zoom', '_litebox'); INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('reimg_ignore_sig_img', '0'); I za każdym razem jak klikałem wykonaj to pisało, że zapytanie mi odrzuca. Coś tam pokombinowałem w zakładce php_config i teraz jak wchodzę na www.forumkolekcjonerskie.pl to pisze że jest jakiś error 500. A teraz jak na złość. Chciałem sprawdzić czy mi te zapytanie zadziała o udało się pięknie to zatwierdziło, ale wcześniej forum roz**erdoliłem. Da rade jakoś to uratować? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
HTTP 500 - Wewnętrzny błąd serwera
Pokaż tę zakładkę php_config ;p -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:08 |