![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 10.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałem skryptu aukcyjnego i trafiłem na PHPProbid 6.0.5 do którego zakupiłem polskie tłumaczenie. Poszukuję osoby która podejmie się integracji systemów płatności.pl i dotpay.pl oraz kilku drobnych modyfikacji:
- problem z kodowaniem meili systemowych (brak polskich liter) - zmiana wyświetlania daty z j. angielskiego na j. polski A może ktoś z Was posiada w/w skrypt działający prawidłowo? Proszę o kontakt mirox@interia.pl
Powód edycji: [erix] nie ten dział
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Przyłączam się do tematu tez szukam osoby która naprowadzi mnie gdzie szukać pliku do spolszczenie opcji wyświetlania daty (szukałem po skrypcie myślałem ze to includes/calendar.js ale niestety nie ;/ odpowiedzialny jest za kalendarzyk przy wystawianiu aukcji )
![]() ![]() ![]() ![]() sadze ze wyświetlanie daty powiązane jest przez include z innym serwerem ale nie jestem spec i to tylko takie gdybanie jak by znalazł by się ktoś z taką wiedzą chętnie odwdzięczę się modem mojego pomysłu który ukrywa lokacje admin dla probid oraz zmienia szerokość strony index na węższą w porównaniu do innych podstron, wywala też kategorie główne na podstronach oprócz index. OCZYWIŚCIE JEŻELI JEST JAKAŚ OSOBA KTÓRA PODJĘŁA BY SIE INTEGRACJI Z PŁATNOŚCI.PL I DOT PAY PROSZĘ PISAĆ Ten post edytował sigal2006 17.02.2010, 12:44:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 13:57 |