Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> PHPProbid 6.0.5 - integracja platnosci.pl i dotpay.pl
mirox11
post 11.07.2009, 14:40:09
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Szukałem skryptu aukcyjnego i trafiłem na PHPProbid 6.0.5 do którego zakupiłem polskie tłumaczenie. Poszukuję osoby która podejmie się integracji systemów płatności.pl i dotpay.pl oraz kilku drobnych modyfikacji:
- problem z kodowaniem meili systemowych (brak polskich liter)
- zmiana wyświetlania daty z j. angielskiego na j. polski
A może ktoś z Was posiada w/w skrypt działający prawidłowo? Proszę o kontakt mirox@interia.pl
Powód edycji: [erix] nie ten dział
Go to the top of the page
+Quote Post
sigal2006
post 17.02.2010, 12:41:23
Post #2

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Przyłączam się do tematu tez szukam osoby która naprowadzi mnie gdzie szukać pliku do spolszczenie opcji wyświetlania daty (szukałem po skrypcie myślałem ze to includes/calendar.js ale niestety nie ;/ odpowiedzialny jest za kalendarzyk przy wystawianiu aukcji ) sadsmiley02.gif sadsmiley02.gif sadsmiley02.gif sadsmiley02.gif

sadze ze wyświetlanie daty powiązane jest przez include z innym serwerem ale nie jestem spec i to tylko takie gdybanie jak by znalazł by się ktoś z taką wiedzą chętnie odwdzięczę się modem mojego pomysłu który ukrywa lokacje admin dla probid oraz zmienia szerokość strony index na węższą w porównaniu do innych podstron, wywala też kategorie główne na podstronach oprócz index.

OCZYWIŚCIE JEŻELI JEST JAKAŚ OSOBA KTÓRA PODJĘŁA BY SIE INTEGRACJI Z PŁATNOŚCI.PL I DOT PAY PROSZĘ PISAĆ

Ten post edytował sigal2006 17.02.2010, 12:44:15
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 24.07.2025 - 13:57