![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W Polsce pracownicy dzielą się na solidnych i opieszałych... szukam tych
pierwszych! Jeżeli jesteś osobą: wykształconą, znasz smak sukcesu, pragniesz niezależności finansowej, znudziło Cię oczekiwanie na symboliczne podwyżki, szanujesz dyscyplinę jako jedyny efektywny sposób pracy, być może jesteś odpowiednim(ą) kandydatem(ką) na stanowisko: Administratora Poczty E-mail. Wszystkie szczegóły dotyczące pracy dostępne są pod adresem Multilevelmarketingpraca@gmail.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Polecam przeczytać zasady działu Praca oferowana, przenosze.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 378 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod Administratora Poczty E-mail Czyli rozsyłanie spa..., ofert handlowych do niewinnych klientów. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat Administratora Poczty E-mail Jaka "chwytliwa" nazwa stanowiska pracy... Ja bym jeszcze dodał "Ekąt mynadźer" i "Byznes junit dajrektor", byłoby już w ogóle zaj...e i z przytupem. BTW, ciekawe, czy są jeszcze w tym kraju ludzie, którzy łapią się na podobne oferty. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2009 Skąd: Myślenice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat BTW, ciekawe, czy są jeszcze w tym kraju ludzie, którzy łapią się na podobne oferty. A buxy i inne "klik reklamy" ? Ludzie w to wierzą i będą wierzyć. Taka jest natura ludzka, że często chce się zarobić i nie słucha się zdrowego rozsądku. Mówią, że będzie duża kasa? To się zgłoszę, co mi szkodzi. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 2 Dołączył: 28.01.2009 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Heheheh, ja chyba wiem co to jest.... Żeby być w Administracji E-maila to trzeba sobie kupować jakieś zeszyciki w "wiedzom", a administrowanie polega na truciu innym ludziom, czy oni by sobie nie chcieli od Ciebie kupowac.
Nie ma co, poważna oferta. Dla ludzi rzetelnych, solidnych itd... ![]() Pozdrawiam -------------------- Agencja Interaktywna ENERO - Strony www, reklama, identyfikacja wizualna - www.enero.com.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja! ja! ja chce być Administratorem E-Mail, mam certyfikaty (4)!
-------------------- :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Zamykam. Jeśli ktoś jest zainteresowany niech się skontaktuje z autorem tematu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 11:26 |