![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 20.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
problem polega na tym, że podczas klikania np na link aby wyświetlił mi klip to otwiera się ale w ramce podstrony. Jak zrobić by klip otwierał mi się na głównej podczas klikania na link w ramce. Dziekuję i Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nie rozumiem...?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 20.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
troszke to pokrecilem
Chodzi o to ze na stronie glownej jest umieszczona ramka do wyswietlania podstrony (np. galerii,muzyki,klipow). I na tej stronie uzywam videobox'a ktory ma za zadanie wyswietlic mi np film z youtube poprzez kliknięcie na link. Tylko ze gdy naciskam na link to zamiast mi wyswietlic i wysrodkować klip na stronie głownej, pokazuje mi w wbudowanej ramce. Jak zrobic aby klip wyswietlał sie na stronie głownej, nie w ramce. Wydaje mi sie ze wytlumaczylem. Ten post edytował shangx 15.07.2009, 10:25:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Przecież ramka, to tak jakby inne okno przeglądarki...
Pozostaje albo rezygnacja z ramki, albo sprytne wypozycjonowanie na całą szerokość strony-rodzica. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 13:10 |