![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Siedzę nad projektem pewnej stronki mam problem. Chcę, aby po wpisaniu tytułu polskiego bądź zagranicznego php przeszukało strone filmweb.pl (w GET można ładnie podać search_stringa), a nastepnie pobrało takie informacje jak data, gatunki, ocenę filmweba. Stworzenie linka i skopiowanie strony do pliku mam, mam też coś takiego:
W wyniku powyższych działań mamy wstepnie oczyszczony kod w jednej linijce. Jak teraz wywalić zbedne śmieci, czyli usunąć wszystko co znajduje się przed i po znacznikach: Jakoś nie idzie mi ułożenie wzorka dla eregi_replace lub preg_replace Z resztą powinienem sobie poradzić ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a strip_tags" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual nie podejdzie ?
-------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strip_tagsa już użyłem, ale nadal jest sporo śmieci...
Spróbuj wykonać ten kod i zobacz co wywala... Ja chcę, żeby wynikiem było coś takiego: Pozdrawiam, |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Otwórz sobie strip_tags" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i zobacz, co w komentarzach jest napisane.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:46 |