![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://test.grafa.netarteria.eu/projekty/wolf/
Witam ! 1. Jak u was wyglądają te dwa narożniki białe z gradientem i pod tym gradient czarno biały nad stopką z samej lewej strony ? 2. Mojemu klientowi źle te obie rzeczy się wyświetlają , czego to może byc przyczyna ? Monitora ? Obrazki są w najlepszej jakości zapisane próbowane w png . jpg w gifie i u klienta za każdym razem tak samo , a co ciekawe na layu ma w miarę oki . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak jakby ok. moze wina przegladarki?
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 1 Dołączył: 10.10.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten maly obrazek jest wyceity z laya a tlo masz pewnie ustawiane na stronie css albo cos a przegladarki roznie czytaja wiec najlepiej jak dasz na tlo obrazek moze byc 1px/1px ale kolor taki jak w layu i zapisuj w png to najlepsze
![]() PS. U mnie to jest takie przejscie tlo jasniejsze a obrazek ciemniejszy -------------------- Chcesz mieć strone, sklep, portal, grę? Napisz do mnie może Tobie pomoge
(cena do uzgodnienia :D) TumS.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Postów: 15 Pomógł: 3 Dołączył: 6.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Klient zapewne posiada IE, a w IE wszystko jest rozsypane.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 555 Pomógł: 84 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Małopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musi mieć jakąś starą wersję tego IE, bo na IE 8 wszystko ładnie wygląda, tak samo jak w FF.
-------------------- Wieloprocesowość i wielowątkowość w PHP, poznaj Kraken PHP!
Serwer HTTP i WebSocket w PHP | Promise/A+ Strona Domowa | Elradia MMORPG FireFox: make the web better. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 15 Dołączył: 22.03.2009 Skąd: Bytów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem co jest przyczyną, u mnie również jest dobrze.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) Pod FF 3 oraz IE 7 wygląda normalnie.
2) Zainteresuj się stroną BrowserShots.org, która umożliwia tworzenie screenów z różnych przeglądarek przez co w łatwy sposób możesz sprawdzić jak interpretują Twój kod przeglądarki do których nie masz dostępu. pozdrawiam prszakal |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Postów: 15 Pomógł: 3 Dołączył: 6.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mowa tutaj o IE6
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |