![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanie.
Czy da się przekazywać wartości między formularzami w jednym skrypcie? Chodzi mi o to, że chcę zrobić kilka list rozwijanych na jednej stronie. Najlepiej by było, żeby wartości każdej kolejnej listy były uzależnione od poprzedniej. Np. na 1 liście wybieram kategorię przedmiotów, na 2 wyświetlają się przedmioty tylko kategorii wskazanej na liście 1, itd. Poproszę o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
baardzo prosty javascript
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to ja bym poprosił + informację jak z niego korzystać, bo dopiero zacząłem zabawę z php a o javascripcie prawie nic nie wiem
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz tu listę rzeczy, które mogą ci się przydać:
- document.getElementById(); - event onChange(); - new Option(); |
|
|
![]()
|
|
super:/
nie ma czegoś gotowego? jak wspomniałem nie znam się na javascripcie, a nie chcę zaczynać czegoś nowego dopóki nie zapoznam się z php |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 9 Dołączył: 6.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może jak się nie znasz, to się za to nie bierz (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/haha.gif) ?
A tak serio, to skoro chcesz gotowca to napisz w dziale "gotowe rozwiązania"! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat jak wspomniałem nie znam się na javascripcie, a nie chcę zaczynać czegoś nowego dopóki nie zapoznam się z php A co za problem uczyć się paru technologii naraz? Będziesz miał jakiś projekt do wykonania w języku, którego łatwo się nauczyć i odmówisz tylko dlatego, że nie chcesz wykonywać paru rzeczy naraz? Gotowce, to nie ten dział; nie widzę przyszłości w dyskusji, więc zamykam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 08:27 |