![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Korzystam z "class.phpmailer.php" do wysyłania eamili z newsletterem Wywołuje skrypt cron.php i wysyłam do adresatów newslettera (np. 25 naraz) Baza adresów jest w tabelach mysqla (tabela z polami: id, from_name, from_email, to_name, to_email, subject, body, sent, attempt) Wszystko przechodzi, ale zauważyłem jeden problem: jeśli odczytam sobie maila z subskrypcji i użyje "odpowiedz nadawcy" (replay-to, lub zajrze we właściwości maila) w sekcji replay-to pojawia mi się, np. 25 odbiorców, z identycznym emailem (tym wysyłkowym, np.: newsletter@poczta.pl przykładowo...) linia z Replay-to wygląda przykładowo tak: (...) Reply-to: "SYSTEM SUBSKRYPCJI" <newsletter@poczta.pl>, "SYSTEM SUBSKRYPCJI" <newsletter@poczta.pl>, "SYSTEM SUBSKRYPCJI" <newsletter@poczta.pl>, "SYSTEM SUBSKRYPCJI" <newsletter@poczta.pl>, "SYSTEM SUBSKRYPCJI" <newsletter@poczta.pl>, "SYSTEM SUBSKRYPCJI" <newsletter@poczta.pl>, "SYSTEM SUBSKRYPCJI" <newsletter@poczta.pl>, "SYSTEM SUBSKRYPCJI" <newsletter@poczta.pl> (...) skrypt cron.php wygląda tak:
jak to zmienić, może jakieś uwagi... THX siwybob |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:04 |