![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 1 Dołączył: 5.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pytanie odnośnie przekierowań Teraz na stronie używam przekierowania Kod RewriteRule ^art,([0-9]+),([a-zA-Z0-9\-]+)\.html$ index.php?art=$1 [L] np.: dla adresu: /art,1,tresc.html" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Chciałem się dowiedzieć jak zrobić przkierowanie jak poniżej, aby strona działała prawidłowo Kod RewriteRule ^art/([0-9]+),([a-zA-Z0-9\-]+)\.html$ index.php?art=$1 [L] żeby używac adresu: /art/1,tresc.html" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Bo jeżeli teraz zrobię takie przekierowanie to wyświetla mi jedynie tekst, są złe ścieżki do styli i zdjęć. Porostu rozpoznaje ze jest w podkatalogu. A ja mam w indeksie np.: Kod <link href="css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> i wtedy już nie działa poprawnie Jak zrobić, aby wszystko działało poprawnie Ten post edytował Ryder 8.07.2009, 10:17:22 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 81 Dołączył: 6.04.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po <head> daj <base href="adres strony" /> i będzie ok
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:18 |