![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam właśnie modyfikuje pewien skrypt galerii php i w firefoxie wszystko śmiga jak zwykle dobrze, gdy otwieram stronę w ie7 dostaje taki komunikat
![]() ja bardzo chętnie naprawie ten błąd ale nie bardzo wiem gdzie go szukać. Czy jest jakiś sposób żeby dowiedzieć się w którym pliku jest ten błąd (strona ma mnóstwo bibliotek js).Mały update błąd dotyczy tylko rozszerzenia IETab dla FF w "czystym" IE7 nic się nie wyświetla. Wie ktoś co to jest? Ten post edytował f1xer 7.07.2009, 22:44:01 -------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miałem podobny problem z IE6 - wygląda na to, że IEtab ma jakiś błąd(z tego co pamiętam u mnie nie umiał odczytać operacji na zdarzeniach). Poszukaj w Google, czym spowodowany jest ten błąd. A swoją droga olej to, bo IETab służy tylko webmasterom - nikt normalny(przeciętny użytkownik), używający FF, nie będzie spr. jak strona wygląda pod IE
![]() --EDIT-- Cytat w "czystym" IE7 nic się nie wyświetla. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem - czyli pod czystym IE działa? Jak nie to pokaż kod, link do strony. Ten post edytował kamil4u 8.07.2009, 16:34:44 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poszukaj sobie w plikach JS linie w której zapisane jest this.el i zobacz co sie tam dzieje bo jak wół jest napisane że zmienna jest pusta lub nie jest obiektem.
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok dzięki już znalazłem
![]() -------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A nie masz przypadkiem na komputerze zainstalowanego Visual Studio?
![]() Z tego, co pamiętam, to on właśnie zmieniał debugowanie w IE na swój wytwór. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 07:04 |