![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam mam taki kod
Kod $przedmioty['nazwa']=$ksiazka['nazwa']; $przedmioty['cena']=$ksiazka['cena']; $przedmioty['ilosc']=$ilosc; echo "<pre>"; print_r($przedmioty); echo "</pre>"; który daje Kod Array ( [nazwa] => jakis tam laptop [cena] => 2500.98 [ilosc] => 4 ) Array ( [nazwa] => ksiazk jakas tam sobie [cena] => 5.9 [ilosc] => 11 ) Array ( [nazwa] => golf [cena] => 2190 [ilosc] => 5 ) Pytanie: Jak mam odczytać czystą nazwe ,ilosc,i cene bede wdzieczny za odpowiedz Ten post edytował kielich 7.07.2009, 18:35:04 -------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
Jeśli moja odpowiedź jakoś Cię nakierowała lub pomogła kliknij Pomógł |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
2 sposoby nic nie wyswielają ;/ dziwne ;/
-------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bo kolega Wicepsik napisał posta przed Twoją edycją tematu. (którego kod by działał prawidłowo)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
No rzeczywiscie działa thx a jak teraz te tablice przekazac do zminnej sesyjnej zeby mógł na innej podstronie wyswietlic nazwy??
no i napotkałem mały probelm jeszcze ale nie wiem jak go rozwiazac mianowice mam tak Kod $przedmioty=$ksiazka; $przedmioty['ilosc']=$ilosc; $_SESSION['przedmiot']=$przedmioty; $_SESSION['ilosc']=$przedmioty['ilosc']; echo $_SESSION['przedmiot']['nazwa']; i działa ale kiedy na innej podstronie dam tak Kod echo $_SESSION['przedmiot']['nazwa']; to juz tylko wyswietla mi ostatnio dodany rekord do koszyka jak to rozwiazac ![]() jak dodac to w petli zebym mogl wszystkie nazwy wyswietli na innej podstronie ![]() pomóżcie ktos w końcu te przykład co napisał wicepsik jest OK ale on mi wyswietal wszystko w jednej zminnej na innej stronie a ja potrzebuje miec dostep do zminnych zeby jest w bazie umiescic Kod foreach($_SESSION['przedmioty'] as $value){
foreach($value as $val){ echo $val; } } Ten post edytował kielich 7.07.2009, 21:04:28 -------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A nie umie korzystać z var_dump" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual? Mamy za Ciebie cały skrypt naskrobać?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:46 |