![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jest to mój pierwszy post na tym forum i pragnę was serdecznie powitać ![]()
Jeżeli przed zapytanie w echo wyświetlam zmienne, które mają być zapisane wszystko się zgadza. Tak jak napisałem, tylko "zawodnik pierwszy" trafia do bazy danych. Może ktoś z was spotkał się z takim problemem. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam _itoaster //PS. Wiem, że namieszane ale przez to cudo ciężko o logiczny zapis ![]() //EDIT: Dałem sobie radę. W następnych przejściach $zawodnik zaczynał się od spacji. Dodałem preg_replace z limitem na 1 podmianę i wszystko śmiga ![]() Ten post edytował _itoaster 7.07.2009, 19:25:07 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
od tego jest mysql_error(), sprawdź czy czegoś nie "podpowie"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety - niczego nie wyświetla.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 7.05.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze mówiąc to skrypt jest tak namieszane w tym skrypcie, że nic nie widać
![]() Dlaczego wogóle jako wartość wejściowa ma być ciąg znaków ? Nie może być kilka zmiennych (formularz) ? -------------------- <aL> jaką masz stronę startową?
<Gustaff> na firefox'ie wp.pl... <Gustaff> a na IE about:blank, żebym wiedział, że złą przeglądarkę włączylem ;P www.progresmedia.pl |
|
|
![]()
|
|
Ot taki był pomysł
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:13 |