![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 302 Pomógł: 24 Dołączył: 6.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
mam znowu problem: Nie chcę komplikować więc przedstawiam tylko kod , który jest wg mnie sprawcą: funkcja geet() dodaje tylko do aktualnego adresu parametr GET. .............................
................... Kod function MM_jumpMenu(targ,selObj,restore){ //v3.0 eval(targ+".location='"+selObj.options[selObj.selectedIndex].value+"'"); if (restore) selObj.selectedIndex=0; } ..........
Problem jest taki , że wybieranie w menu działa, w oknie adresu ukazują się prawidłowe adresy z prawidłowymi GET-ami. Jeśli jednak po wyświetleniu strony o adresie z parametrem .......&waluta=........ kliknę dowolny link (wszystkie linki w ramach jednej strony index.php) w którym nie ma GET-a (waluta=.....) zmienia się menu jeśli wybrana waluta była zloty(na euro), jeśli wybrana waluta była euro nie zmienia. Nie znam JavaScript , może tam, a może nie. Pomocy Ten post edytował sada 8.07.2009, 01:59:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 07:32 |