![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich, mam następujący problem, posiadam stronę internetową, chcę dać możliwość dodawania przez użytkowników określonych znaczników HTLM i wbudować Tyny Editor. O ile z tym drugim nie ma problemu to jednak ze znacznikami HTML mam mały problem:
Ten kod jest wbudowany w wyświetlanie posta, chciałbym go rozbudować o możliwość dodawania takich tagów jak "a = href" "style" "b" "br" i tym podobnych. Czy ktoś ma może pomysł na to jak rozbudować przytoczony kod by pozwalał na wyświetlanie tagów innych tagów niż tylko [url]? Próbowałem go rozwinąć w następujący sposób:
Jednak to nie powoduje wyświetlenia prawidłowo tagu <b> Proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Ten post edytował pajda22 6.07.2009, 15:03:17 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 50 Dołączył: 28.10.2006 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli już to:
Nie sprawdzałem czy działa, tylko przerobiłem Twój kod. Ten post edytował kipero 6.07.2009, 15:05:03 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<br />Jeśli już to:<br /> <br /><br /><br /><br />Nie sprawdzałem czy działa, tylko przerobiłem Twój kod.<br /> Niestety nie działa... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Poczytaj tutaj: Temat: Parser_BBCode
Jest to klasa stworzona przez Louner'a -------------------- |
|
|
![]()
|
|
<br />Poczytaj tutaj: <a href="http://forum.php.pl/Parser_BBCode_t86314.html" target="_blank">Temat: Parser_BBCode</a><br />Jest to klasa stworzona przez <b>Louner</b>'a<br /> <br /><br /><br />Niestety nie jestem w stanie wyświetlić postu który mi przesłałeś, próbowałem znaleźć go w wyszukiwarce jednak cały czas pojawia się pusta strona z cudownym "0" ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Algorytmy, klasy, funkcje
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:09 |