![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problemu zwiazany z przejsciem na stronke pod wskazany adres. Przedstawie krotko wyglad tej strony na gorze stronki mam panel czyli 'nauczyciel, student, rodzic i po nacisnieciu na np nauczyciel wyskakuje stronka z adresem www.frame_Administrator.php?select=nauczyciel - tutaj dokunuje rejestracji i po dokonaniu rejestracji chcialbym zeby przeladowalo mi na ten sam adres i moglby dodawac kolejnego nauczyciela ( a tak musze znowu nacisnac 'nauczyciel' i dodawac) Kod echo "<script LANGUAGE=\"JavaScript\">"; echo "alert('Dane nauczyciela zostały zmienione!');"; echo "window.self.location.href='frame_administrator.php?select=nauczyciel';"; echo "</SCRIPT>"; Ten zapis mi nie dziala, wyskauje mi blad, poniewaz sadze ze przez to ze zmienna jest $_GET[], czy jest mozliwosc, zeby przeskoczyc pod ten adres? (pod adres frame_administrator.php, wskauje bez problemu, natomiast interesuje mnie z ta zmienna GET). Prubowalem zastosowac funkcje confirm() ze po nacisnieciu OK przechodzilo na ta strone a po CANCLE -nie. Ale tez cos mi nie dziala Ten post edytował byczek1984 5.07.2009, 12:09:46 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w formularzu dodaj pole hidden z nazwą (np przeniesienie)i zapisz w niej wartość np 'dodawanie_nauczyciela'
Na stronie, gdzie odbierasz dane z formularza zrób warunek za częścią dodającą dane do bazy :
-------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:58 |