![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 1 Dołączył: 19.11.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam taki kod
Pomimo tego, iż sesja wygasła, nadal wyskakuje odnośnik do wylogowywania. Czy może mieć to związek z tym, iż pomimo wygaśnięcia sesji w przeglądarce zostało PHPSESSID? Jeżeli nie to z czym się to wiąże? Ten post edytował dark_root 4.07.2009, 12:18:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
zawsze można użyć session_destroy" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 1 Dołączył: 19.11.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
To jest mój kod wylogowywania, dlaczego mimo wszystko w przeglądarcer zostaje PHPSESSID? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 3 Dołączył: 17.05.2004 Skąd: Nowhere Land Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj usunąć $_SESSION za pomocą unset()
Dodatkowo możesz jeszcze wygenerować nowy session id za pomocą session_regenerate_id" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual -------------------- Google prawdę mówi, względów się wyrzeka...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Spróbuj usunąć $_SESSION za pomocą unset() A zerkałeś do manuala, co piszą na ten temat? Tak się NIE ROBI.
Cytat To jest mój kod wylogowywania, dlaczego mimo wszystko w przeglądarcer zostaje PHPSESSID? session_set_cookie_params" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i ustaw tam czas, ale to chyba nie przejdzie. Lepiej:
PS: Cytat Cookies must be deleted with the same parameters as they were set with. If the value argument is an empty string, or FALSE, and all other arguments match a previous call to setcookie, then the cookie with the specified name will be deleted from the remote client.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:45 |