![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam wielowymiarową tablicę i nie bardzo mogę sobie poradzić z wyświetleniem jej.
Jest ona przesyłana metodą POST i wygląda tak (mniej wiecej): Array { [Field20] = > [1] i [2] i [3] ... (dowolna ilość) [Field23] = > [1] i [2] i [3] ... (dowolna ilość) [Field30] = > [1] i [2] i [3] ... (dowolna ilość) [Field31] = > [1] i [2] i [3] ... (dowolna ilość) [Field32] = > [1] i [2] i [3] ... (dowolna ilość) [Hours] = > [1] { [1] i [2] i [3] ... (liczba dni miesiąca) } i [2] {} i [3] {} (dowolna ilość) [Status] = > [1] { [1] i [2] i [3] ... (liczba dni miesiąca) } i [2] {} i [3] {} (dowolna ilość) } a teraz tak bardziej po ludzku. Zaznaczam sobie dowolną ilość pracowników z bazy danych (od 1 nawet do 100), po przesłaniu formularza z pracownikami wyświetla mi się 'karta' pracownika w której znajduje się: [Field20] - stawka za godzinę [Field23]- Współczynnik kwalifikacyjny w stosunku do najniższej stawki [Field30] - Premia za stanowisko (w zł) itd. oraz: ['Hours'] gdzie mam tyle inputów ile jest dni w danym miesiącu (w każdym z nich wpisuję liczbę przepracowanych godzin pracownika) lub wybieram jeden z radiobuttonów (zwolnienie lekarskie, urlop lub niepracowal) Stąd pierwszy z indeksów tablicy jest identyfikatorem pracownika, a druga jest dniem miesiąca. Jeśli coś jest niezrozumiałe proszę pisać. A oto jedna z prób, która nie wyszła
Proszę o pomoc -------------------- Tym ludziom zaufałem i dobrze na tym wyszedłem:
kresh Darti piotrekkr Bez nich wiele bym nie zrobił. Dzięki im za to! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 09:18 |