![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Niestety mój problem polega na tym ,iż wywołując htmlspecialchars() bądź chociażby htmlentities() znaki typu & < > ' " nie ulegają zmianie. Próbowałem restartować apache na localhost, jednakże to nic nie daje. Dodam jeszcze ,że dzisiaj rano wszystko działało. #skrypt na 100% jest poprawny.
Powód edycji: [Spawnm] przenoszę ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A KOD byś może pokazał?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taki przykład:
Kod <?php $str = "A 'quote' is <b>bold</b>"; echo htmlspecialchars($str); ?> Jedyne co zauważyłem ,to że po wywołaniu tekst "bold" nie jest pogrubiony, tak jak to było przed użyciem htmlspecialchars - jednakże co z zamianą & itp. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
To zobacz sobie w źródło strony. Tam bedziesz widział wynik działania skryptu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzięki. Swoją gapowatość pozostawiam bez komentarza.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:58 |