![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 308 Pomógł: 13 Dołączył: 31.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
w bazie danych mysql nie ma z tym problemu. Natomiast przy identycznym zapytaniu do bazy access wywala błąd. Nazwa kolumny to Cytat Träger Nr. Próbowałem tak Cytat SELECT `Träger Nr.` FROM `tabela` ale wywala błąd Cytat System.Data.OleDb.OleDbException: '' nie jest prawidłową nazwą. Upewnij się, że nie zawiera nieprawidłowych znaków lub znaków przestankowych oraz czy nazwa nie jest za długa.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 22 Dołączył: 6.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"SELECT 'Träger Nr.' FROM tabela" <= a zobacz czy to zadziała
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 15 Dołączył: 18.03.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat nie jest prawidłową nazwą. Upewnij się, że nie zawiera nieprawidłowych znaków lub znaków przestankowych oraz czy nazwa nie jest za długa. Może masz kodowanie złe, ustaw sobie na niemieckie. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 308 Pomógł: 13 Dołączył: 31.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chodzi o kodowanie bo po edycji nazwy tabeli na bez kropki działa ok. Tylko tak jak mówiłem nie mogę tego zrobić na stałe. fander dzięki, ale to nic nie dało.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 16:22 |