![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam nie wiem gdzie podpiac moj temat.
Czy moglby mi ktos powiedziec co jest nie tak w moim skrypcie Pisze ze wiadomosc wyslana lecz nie dochodzi mi na maila KOD: <? Error_Reporting(E_ALL & ~E_NOTICE); while ($request = current($_REQUEST)) { if (key($_REQUEST)!='mojmail@o2.pl') { $pre_array=split ("&777&", $request); $post_vars[key($_REQUEST)][0]=$pre_array[0]; $post_vars[key($_REQUEST)][1]=$pre_array[1]; } next($_REQUEST); } reset($post_vars); $subject="From ".$post_vars['your_name'][0] ; $headers= "From: ".$post_vars['your_email'][0] ."\n"; $headers.='Content-type: text/html; charset=iso-8859-1'; $message=''; while ($mess = current($post_vars)) { if ((key($post_vars)!="i") && (key($post_vars)!="your_email") && (key($post_vars)!="your_name")) { $message.="<strong>".$mess[1]."</strong> ".$mess[0]."<br>"; } next($post_vars); } mail($_REQUEST['mojmail@o2.pl'], $subject, " <html> <head> <title>Dziekujemy</title> </head> <body> <br> ".$message." </body> </html>" , $headers); echo ("Wiadomosc pomyslnie wyslana"); ?> <script> resizeTo(1024, 768); </script> |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Według mnie błąd tkwi w linii: Kod $_REQUEST['mojmail@o2.pl'] Może zamiana na: Kod key($_REQUEST) pomoże... Pozdro Ten post edytował fly474 9.07.2009, 11:05:23 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
lukaszk8807 -> proszę używać bbcode.
Popraw 1 post tak aby twój kod znajdował się w bbcode. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 1 Dołączył: 2.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
używasz serwer zawnetrzny czy wewnętrzny ?
_________________________ Jak Pomogłem Naciśnij Pomógł |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak ma się poprawność kodu, ale Tlen ma spore restrykcje co do spamu. Jeśli domena, która podana jest jako email wysyłający list nie jest podpięta pod serwer, z którego email wychodzi - to ich antyspam odbije wiadomość i nie trafi ona nawet do Twojego kosza.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
phpMail
ps. Nie ten dział |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 14:49 |