![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
interesują mnie następujące komunikatorki:
gg stefan aqq tlen spik - gdzie zapisują cookie - jak współdzielą cookie z IE6, IE7, IE8 - jak to działa na XP i Vista - czy coś współdzieli cookie z FF? Z gory dziekuje ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eeee.. a mógłbyś napisać o co Ci chodzi? Przecież to programy desktopowe, co one mają do przeglądarek/ciasteczek?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
indeed, ze wykorzystują kontrolke IE to fakt, ale o co chodzi z ciastakmi? no i gg8 nowy build uzywa webkita
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
indeed, ze wykorzystują kontrolke IE to fakt, ale o co chodzi z ciastakmi? no i gg8 nowy build uzywa webkita Zgadza sie tylko zastanawia mnie w jaki sposob komunikatory (np gg) pobierają cookiesy oraz czy z pobranych ciatek moga korzytac przegladarki (i na odwrot). Przykladowo w nowym gg tworzony jest folder c:\pfiles\nowe gg\cookie .... czy one nie trafiaja wowoczas do c:\user.....\cookie. Sprawdzalem to programami monitorujacymi hdd ale ciezka sie dokopac. Zdziwilo mnie ze ciatka zapisywane sa w roznych sciezkach a nie w c:\user\name\cookies ![]() Z ciekawosci ontaktowalem sie z z kilkoma firmami w tym celu(tj w jaki spspob zapisywane sa ciatka,przede wszsytkim gdzie) ale co sie okazalo to jedni sa na urlopach inni obiecali to sprawdzic i sie odezwac, ale jak wiadomo wszsycy sa zapracowani i nikt nie ma czasu ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:18 |