![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 355 Pomógł: 50 Dołączył: 20.08.2007 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki problem z klasa Pager: kiedy przechodze np. dalej ">" Pager dodaje mi do urla : ppidPager=<nr_strony> i tak np. po 10 przejsciach mam takiego url'a: http://localhost/index.php?menu=stats&...mp;ppidPagera=9 ... itd.. Wie ktos moze czym to moze byc spowodowane? Tak tworze obiekt klasy :
-------------------- przetwornik yt na czasie :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 12 Dołączył: 13.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jezeli dobrze mi sie wydaje zamiast tworzyć nowy adres url to ty za każdym razem dodajesz końcówkę do już istniejącego i dlatego otrzymujesz taki zagmatwany adres wiec popraw funkcje w ktorej zmieniasz adres url.
Ten post edytował michal_robak 3.07.2009, 09:58:28 -------------------- do wszystkiego trzeba podejść z głową a problem sam się rozwiąże
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 355 Pomógł: 50 Dołączył: 20.08.2007 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to robi za mnie pager, ale nie wiem za bardzo w ktorym miejscu, a tymbardziej jak to zmienic:P
-------------------- przetwornik yt na czasie :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.07.2025 - 20:31 |