![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2009 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chce przesunac w odpowiednie miejsce załadowana tresc w iframe. Próboje robic tak jak ponizej ale nie działa... szukałem sporo w internecie ale nie znalazłem rozwiązania.. :/ HELP -------------------- Prosty w użyciu CRM dla małych firm! Już wkrótce!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeżeli masz getElementsByName to powinno ci zwrócić tablicę ;]
EDIT: nic z tego, nastąpi odmowa dostępu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2009 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tz ze sie nie da?
-------------------- Prosty w użyciu CRM dla małych firm! Już wkrótce!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak, chyba że zawartość iframe jest z twojego serwera
|
|
|
![]()
|
|
zawartosc i frame nie jest z mojego serwera
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 9 Dołączył: 6.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie lepiej dać kotwicy, i w linku ją umieścić ?
Przykładowo masz :
To w mama.html w odpowiednim miejscu dajesz np.:
a w kodzie ramki:
-------------------- film edit student
|
|
|
![]()
|
|
nie z mojego serwera = zawartość nie jest moja.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 01:29 |