![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zbudowałem stronę i zawarłem na niej 3 skrypty. Po lewej stronie znajdują się 2: jest to czytnik RSS (NEWS - informacje muzyczne) oraz LICZNIK graficzny odwiedzin. Po prawej stronie znajduje się drugi czytnik RSS (AUKCJE - mój kanał z serwisu allegro).
Rzecz w tym, że pod FF wszystko jest ok - a pod IE8 nie. Każdy wyraz z RSS i grafika z licznika odwiedzin znajdują się w nowej linii. Prawy skrypt kanału RSS (tak samo zbudowany, co ten po lewej) wyświetla się poprawnie. ![]() ![]() Co mam podesłać, sprawdzić, etc. aby to oczywiście poprawić na obie przeglądarki? Ten post edytował floydrose 2.07.2009, 19:16:10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aby móc coś tu wywróżyć nięzbędnym będą fusy w postaci CSS
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 18:37 |