![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 9 Dołączył: 3.05.2009 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taką zmienną jak poniżej jak ją wywalić z głównego folderu admina do załóżmy includes?
![]() Kod if(isset($_GET['zm']))
{ $zm=$_GET['zm'].".php"; include($zm); } |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A tak bardziej po polsku?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 9 Dołączył: 3.05.2009 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chce z katalogu gdzie mam index.php wywalić pliki typu edycja-podstony edycja paneli i te inne do folderu np. includes ale nie wiem jak mam poprawić kod by było np. indcludes/edycja-podstrony.php a nie tak jak teraz jest edycja-podstrony.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 289 Pomógł: 77 Dołączył: 5.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
include('./includes/'.$zm);
- niezabezpieczony przykład pozdr -------------------- awake
|
|
|
![]()
|
|
aha oki dzięki myślałem że inaczej można to zrobić
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 16:55 |