![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
prubuje skonfigurowac php z moim mysqolem pod win2003 skonfigurowalem plik php.ini oraz http.conf apache startuje ale nie moge odpalic jakiegos przykladowego pliku w php wyrzuca komunkat z nr bledu 403 - dostep zabroniony moze jest jakis problem z uprawnieniami pod win2003 moze ktos konfigurowal cos takiego i mial podobne problemy? z gory dziekuje za pomoc pzdr Robert |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Noż choroba, szklane kule mamy i wiemy, jakiej używasz konfiguracji...
http://eriz.pcinside.pl/weblog/instalacja-...dows-xp-87.html -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
zrobilem jeszcze raz zgodnie z opisem ale niestety mam dalej ten sam komunikat: >>>>> Ten błąd (HTTP 403 — Dostęp zabroniony) oznacza, że program Internet Explorer połączył się z witryną sieci Web, ale nie ma uprawnień do wyświetlenia strony sieci Web. Aby uzyskać więcej informacji na temat błędów protokołu HTTP, zobacz Pomoc. >>>>>> na Win2003 mialem zaisntalowany MySQL'a musze teraz dorzucic Bugzille i potrzebuje phpmyadmin - zeby przezucic baze Bugzilli z innego komputera nową baze bugzilli odpalilem bez problemu korzystajac z opisu na ich stronie domowej zgodnie z opisem zrobilem: DocumentRoot "C:/Bugzilla" tam tez do glownego folderu Bugzilli skopiowalem phpmyadmin moze to jest problem z uprawnieniami w win2003 - moze ma ktos opis konfiguracji mysql, php i phpmyadmin pod win2003 serwer? moze te informacje pomogą wyjaśnic moj problem pzdr Robert |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat musze teraz dorzucic Bugzille i potrzebuje phpmyadmin - zeby przezucic baze Bugzilli z innego komputera Nie potrzebujesz. Wystarczą Ci narzędzia dołączone do MySQL. A co do błędu - ustaw uważnie ścieżki w konfiguracji Apache. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
czy moglbym prosic o blizsze informacje jakie narzedzia mozna wykorzystac do przerzucenia bazy?
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
dzieki
zaraz to sprawdze jednak dalej mnie meczy problem z phpmyadmin popsrawdzalem jeszcze raz siezki i wychodzi mi szukajac z google oczywiscie ze mam problem z uprawnieniami w win2003 zainstalowalem tak samo na xp i poszlo odrazu czy moglby mi ktos popdpowiedziec jak ustawic uprawnienia tych wszystkich programow (apache, php, mysql) pod win2003? Robert uff wrescie sie udalo ![]() zmienilem sposob ladowania php do apacha z CGI na ISAPI i phpmyadmin wystartowal dzieki za pomoc pzdr Robert |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:51 |