![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Przekazuje dwie zmienne pomiędzy plikami za pomocą :
W pliku, w którym je odbieram wpisuje
i tutaj pojawia się problem bo przekazuje mi tylko tą pierwszą zmienną. Będę wdzięczny za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 11 Dołączył: 24.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używaj do podglądu zmiennych print_r(); -------------------- Myślisz, że przeżyjesz swoje życie w blasku i chwale...
Lecz jest coś, co zmieni ci cały świat... Szczerość! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wpisałem Twoje rozwiązanie i nic się nie zmieniło dalej przekazuje mi tylko jedną zmienną
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 19 Dołączył: 30.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problemu szukaj w pliku który przypisuje wartość do drugiej zmiennej
-------------------- "CSS is like a girlfriend. No matter how hard you try, she will always interpret it a different way."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 41 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: Gdańsk/okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a po co drugi znak ? przed zmienną nowa w generowanym urlu?
|
|
|
![]()
|
|
Problem jest taki, że przekazuje zawsze tylko pierwszą zmienną jak zamienie kolejności to drugą(teraz na pierwszym miejscu) przekaże ale pierwszej(teraz na drugim miejscu) znowu nie. Zrobiłem na szybko w dwoch oddzielnych plikach przekazywanie zmiennych sposobem Savage.Mephisto i działa dlaczego u w tym pliku nie chce nie wiem
Dzięki wystarczyło usunąć "?" i śmiga ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 08:07 |