![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym umieścić dwa DIV-y obok siebie więc próbuję tak:
niestety nadal wyświetla się zawartość pierwszego w prawym górnym rogu a drugiego linijkę niżej. Doradźcie co robię nie tak. Ten post edytował Sławo 30.06.2009, 22:16:22 -------------------- zmoderowano
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Dodałem tagi do tematu.
2. Dlaczego ta nie może być. Co mam zrobić aby te div-y były obok siebie ![]() -------------------- zmoderowano
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 19 Dołączył: 30.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Dodałem tagi do tematu. 2. Dlaczego ta nie może być. Co mam zrobić aby te div-y były obok siebie ![]() http://css-tricks.com/all-about-floats/ Tu znajdziesz rozwiązanie. Powodzenia ![]() -------------------- "CSS is like a girlfriend. No matter how hard you try, she will always interpret it a different way."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 11 Dołączył: 24.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podstawy się kłaniają:
-------------------- Myślisz, że przeżyjesz swoje życie w blasku i chwale...
Lecz jest coś, co zmieni ci cały świat... Szczerość! |
|
|
![]()
|
|
Jakieś inne sugestie bo z tego: http://css-tricks.com/all-about-floats to raczej nie skorzystam
-------------------- zmoderowano
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 19 Dołączył: 30.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "CSS is like a girlfriend. No matter how hard you try, she will always interpret it a different way."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.07.2025 - 00:00 |