![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://internationalinternetcertificate.or...d=1&lang=pl
Co o Tym sądzicie? Pytania są tragicznie proste, ale 60zł drogą nie chodzi ![]() -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja myślę że to jakaś ściema... Jaka firma by patrzyła na takie coś jak to w necie się wypełnia (odpowiedzi) i każdy może sobie skorzystać z pomocy innych osób
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
pytania sa banalne... imo smieszne
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hahah zdobyłem certyfikat klasy A
![]() Ten post edytował Moli 30.06.2009, 17:13:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hahah zdobyłem certyfikat klasy A ![]() Ja również, ale zrobiłem 2 błędy w tym ostatnim ![]() -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepsze jest to że tego obrazka (dyplom) nie można zapisać, napisany są jako tekst nakładane
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Najlepsze jest to że tego obrazka (dyplom) nie można zapisać, napisany są jako tekst nakładane ![]() Wystarczy screenshot ;] @edit: co do certyfikatu, gdyby na jego rozwiązanie było 100 sekund (licząc 10 sekund na każde pytanie) (zaokrąglijmy do 120 sekund = 2 min), na 100% było by to bardziej wiarygodne. Bo tak to jest masa czasu, by zerknąć na Google odpowiedzi. W sumie jak się wszystko wie, to starczy minuta. @edit2: do tego wszystkiego, aby zdać powinno się mieć poprawnie 10 na 10. @edit3: na upartego ja też mogę zrobić taki certyfikat i zbijać na głupkach szmal. Ten post edytował in5ane 30.06.2009, 18:12:00 -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwsze i drugie bez błędnie, w 3. chyba 5 błędów
![]() Co nie zmienia faktu, że ten certyfikat jest G wart. W 5 min to jakbym miał wikipedie otwartą to bym sobie wszystko sprawdził. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
U mnie w 1 = 0, w 2 = 1 (to gówno z emotkami źle zaznaczyłem), 3 = 2. Bez parzenia w net
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2008 Skąd: Łomianki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ekhem... Zdałem, za pierwszym razem bez zaglądania w net, jeszcze gadałem z tatą w międzyczasie
![]() C - 0 błędów B - 1 błąd A - 3 błędy -------------------- ![]() "Do bramy, bo pada deszcz Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz I wróci, wróci tęcza barw I pęknie twój wrogi świat" R. Riedel |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo znany certyfikat: http://www.google.com/#hl=en&q=%22Inte...;fp=OzgK0dwM7rU
-------------------- Pomogłem? Zmotywuj mnie do dalszej pracy i kliknij magiczny przycisk:
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja również za 1 razem zdałem, ogólnie bezsensu, pytania są za łatwe, racja wogólne nie ma o nim nic w google, jedym słowem gówno wielkie.. Za przeproszeniem..
-------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat Poświęć kilka minut i uzyskaj certyfikat, który pomoże ci w znalezieniu lepszej pracy. - Hmm, w Pańskim CV widzę wzmiankę o posiadaniu certyfikatu "International Internet Certificate". Jaką wiedzę ten certyfikat potwierdza i co wnosi on do Pana kwalifikacji jako programisty PHP? - Na poziomie eksperckim wiem, z czego składa się numer GG, że logiem GG jest słoneczko i że Windows Explorer to nie jest przeglądarka internetowa. ROTFL. Wstydziłbym się coś takiego wpisać do CV nawet, jakby mi ZAPŁACILI 60 PLN. Ale pewnie paru łosi na to "poleci" i wzbogaci swoją kolekcję dyplomów Wyższych Szkół Gotowania na Gazie oraz Akademii Dansu i Lansu. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Swoją drogą to bardzo sprytny sposób na szybkie zarobienie pewnej sumy
![]() ![]() -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomijam to, że są błędne pytania:
Cytat Który z poniższych serwisów nie udostępnia satelitarnych pełnych map kuli ziemskiej? Live Yahoo http://maps.yahoo.com/#mvt=s&lat=52.81...6834&zoom=7 -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Swoją drogą nie wiedziałem że Yahoo też ma mapki
![]() -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak... tyle, że ja zaznaczyłem Live, a wskazało, że Yahoo ;]
Ten post edytował pyro 30.06.2009, 20:35:06 -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
A to ciekawe..
![]() ![]() -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej 4 certyfikaty i będziemy hardcorowi
![]() -------------------- Pomogłem? Zmotywuj mnie do dalszej pracy i kliknij magiczny przycisk:
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czemu błędne? Odpowiedzią będzie Live. Kiedyś były jakieś M$owe mapy zaraz po powstaniu google earth. I nawet chyba miały wiecej budynków 3d z tego co pamiętam. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:53 |