Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [Symfony] Hosting dla Symfony
jimmy_lee

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Kolejny dzien szukam jakiegos hostingu dla mojej strony w Symfony 1.2 i nie moge znalezc nic odpowiedniego...
Serwis, ktory tworze jest dosyc rozbudowany multimedialnie, wiec host musi miec przede wszystkim sporo miejsca (z 10gb) i duzy limit transferu. Dodatkowo oczywiscie wszystko, co jest potrzebne dla symfony. Znacie jakies hosty, ktore maja podobne parametry i przy tym nie kosztuja fortuny (to nie jest komercyjny projekt)?

Myslalem, ze dobry bedzie Powweb.com. Mialem u nich konto (za 60$ rocznie), ale okazalo sie ze maja stara wersje php, nie maja rozszerzenia PDO dla mysql i jeszcze pare problemow wiec szukam znowu...
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
thomas2411

-----

Ja działam na linuxpl.com. Maja 10GB konta, miły transfer, dobry support, dostęp do Shella, TRAC jak trzeba, SVN - cena przyzwoita. Działa pięknie.
+Quote Post
m-naw

-----

Jak ci nie zalezy na pingu i nie bedziesz mial obciazenia 1000uu dziennie to hostmonster.com jest ok. Maja chociaz ssh nie nie trzeba sie bawic ftp.

--------------------
Szukasz ekipy filmowej? Casting do filmu, teledysku, reklamy!

Profesjonalne tworzenie stron www. Sklepy internetowe, strony firmowe, portale internetowe.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:02