![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2008 Skąd: Łomianki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pytanie, ja się nie znam, ale czy istnieją jakieś tunery do których mógłbym podłączyć jakieś urządzenie np. Playstation 2? Bo niedługo będę podejmował wstępną decyzję o zakupie TV i nie wiem nad jaką wielkością się zastanawiać. Dzięki i pozdrawiam ![]() -------------------- ![]() "Do bramy, bo pada deszcz Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz I wróci, wróci tęcza barw I pęknie twój wrogi świat" R. Riedel |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Właściwie, to chyba wszystkie karty TV mają wejście chinch. [;
Sam mam jakąś tanią kartę na chipsecie Philipsa i takowe posiada. Swoją drogą, nie mam pojęcia, jak korzystać w aplikacjach z dołączonego pilota i odbiornika IR na śledziu, ale to szczegół. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2008 Skąd: Łomianki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aha. No dzięki, zadałem pytanie, bo nigdy nie miałem styczności z taką kartą
![]() -------------------- ![]() "Do bramy, bo pada deszcz Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz I wróci, wróci tęcza barw I pęknie twój wrogi świat" R. Riedel |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Zgrywałem dziesiątki razy materiał z kamery analogowej, więc działa. [;
Co do pilota, to nie mam pojęcia; zresztą, z tego co czytałem na forach, to chyba nie tylko ja mam z tym problem. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
No dobra to znaczy, że problemu z wyborem nie będzie
![]() -------------------- ![]() "Do bramy, bo pada deszcz Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz I wróci, wróci tęcza barw I pęknie twój wrogi świat" R. Riedel |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 15:57 |